Az elmúlt hetek, hónapok világjárványában a COVID-19 vírus mellett a félelem vírusa is sok embert befolyásolt a gyülekezetekben is. Ezért bátorítunk mindenkit, hogy legyen erős Isten igazságában, mert ha Isten velünk, ki lehet ellenünk!
Ne adjunk helyet a félelemnek és a pániknak, nehogy a Jóbi ige valósuljon meg az életünkben: “amitől féltem, az lett nekem”Legyünk bátrak és erősek az Ige szerint hitben járni és biztosak lehetünk abban, hogy jól fogunk kijönni ebből a helyzetből is.
Sokan feltettétek a vezetők számára a kérdést a vakcinával kapcsolatban: Az oltás a fenevad bélyege lehet?
Az Omega Hálózat vezetőivel, az Apostoli Csapattal folytatott megbeszélés és imádkozás után erre a közös nevezőre jutottunk:
  • A világjárvánnyal kapcsolatos eseményeket az utolsó idők részének tekintjük.
  • Az igei útmutatások és a Szent Szellem vezetése alapján nem látjuk, hogy a védőoltás bármilyen veszélyt hordozna.
  • Ahogy csecsemő és kisgyermek korban is számos kötelező védőoltást kaptunk, ezt sem tekintjük másnak, mint az emberi élet védelmének egyik lehetséges eszköze.
  • A későbbiekben, az antikrisztusi kor kiteljesedésében lehetségesnek látjuk, hogy manipulációs céllal felhasználják az ehhez hasonló dolgokat, de ennek még nem jött el az ideje!
  • Isten Igéje és a Szent Szellem figyelmeztetni fog bennünket erre! Ezért senki ne féljen és szabadon döntsön ez ügyben!