Az Omega látás fontos elemei a rendszeresen megtartott közös alkalmak, ahol a dicsőítés alatt, illetve az erőteljes igei üzenetek hatására kiárad Isten jelenléte. Emberek térnek meg, töltekeznek be a Szent Szellemmel és természetfeletti gyógyulások, szabadulások történnek. Ekkor helyet kap a közös ünneplés, Isten imádása, az apostoli tanítás, bátorítás, a hálózati szintű testvéri közösség megélése.

Az első közös alkalmakat a XVII. kerületi Dózsa György Művelődési Ház 300 fős nagytermében tartottuk, kezdetben még félházzal.
Az egyéves születésnapi hálaadó alkalmunkat még itt rendeztük meg, de ekkor már szűknek bizonyult a terem, sokan az előcsarnokból voltak kénytelenek követni az istentiszteletet.

Ezért 2005-től a Csili Művelődési Központ 500 férőhelyes színháztermében tartottuk a közös alkalmakat.
2007 tavaszára a Csili is megtelt, így újabb váltásra kényszerültünk. Isten kirendelte számunkra a több, mint 1500 férőhelyes Pestszentimrei Sportkastélyt, ahol tovább növekedhetünk.

Közös alkalmainknak három fóruma van:

1. Felekezetközi Közös Alkalmak

Az Omega Hálózat más apostoli hálózatokkal és baráti gyülekezetekkel együtt rendez istentiszteleteket a Pestszentimrei Sportkastélyban. 2009-től, minden januárban tartott 3 hetes országos böjt-ima kampányainkat zártuk le egy ilyen közös alkalommal.

2. Országos Közös Alkalmak

A hálózat egészének közös istentisztelete, évente néhány alkalommal a Pestszentimrei Sportkastélyban.

3. Regionális Közös Alkalmak

A helyi gyülekezet munkáját jobban figyelembe véve öt helyszínen tartjuk a regionális közös istentiszteleteinket, ahol a helyi gyülekezet szervezési, szolgálati lehetőségei nagyobb szerepet kapnak. Hálát adunk Istennek, hogy az elmúlt években jelentős előrelépések vannak a régiókban. A gyülekezetek, gyülekezet-plántálások, vezetők jobban megismerték egymást, mélyült a közösség és az egység közöttük. A helyi szinten megélt bizonyságok bátorítást jelentenek a régióban lévő más gyülekezetek felé is.

 

Öt régióra osztottuk az országot:

1. Dél-nyugat-magyarországi régió, Kaposszekcső (Dombóvár) központtal.

Attalai, dombóvári, kaposvári, mezőcsokonyai, pécsi, szekszárdi, zalaszentgróti, Dombóvár-kaposszekcsői, komlói és nagyatádi testvérek tartoznak ebbe a régióba.

2. Közép-magyarországi régió, Makó központtal.

Makói, öcsödi, törökszentmiklósi, kétegyházai, békéscsabai, soltvadkerti, zentai testvérek tartoznak ebbe a régióba.

3. Budapest és környéke régió.

Szigethalmi, ócsai, berhidai, salgótarjáni, gödöllői, bagi, budapesti, rákosmenti, óbudai, újbudai, pesterzsébeti testvérek tartoznak ebbe a régióba.

4. Észak-magyarországi régió, Kál központtal.

Hevesi, hajdúböszörményi, tiszavasvári, káli, kompolti, kápolnai, füzesabonyi, egri testvérek tartoznak ebbe a régióba.

5. Kelet-magyarországi régió, Hajdúhadház központtal.

Debreceni, nyíregyházai, hajdúhadházi, hajdúsámsoni, téglási, miskolci és a környékbeli testvérek tartoznak ebbe a régióba.

Emellett Erdélyben szolgálunk Kolozsvár központtal:

Kolozsvári gyülekezetünk és annak vezetősége szorosan együtt munkálkodik számos Erdélyi (Segesvár, Bánffyhunyad, Székelyudvarhely, Barót, Marosvásárhely) magyar ajkú gyülekezettel.

Minden közös alkalmunk evangélizációs jellegű is egyben. Ezért szeretettel látunk minden kedves látogatót az alkalmainkon. Hisszük azt, hogy ezeken az alkalmakon Isten Szelleme kiárad és élő ige hangzik el.

Gyere, légy részese Te is ezeknek az áldott vasárnapoknak, melyeknek a pontos időpontjáról, az Események menüpontban tájékozódhatsz.