Keresztény „okosregény” került a boltok polcaira a magyar írónő tollából

A regény főszereplője Joanna Debson, egy fiatal énekesnő, aki egy baleset következtében kómába kerül, megjárja a Mennyet és az Alvilágot. Bár korábban a jazzénekesnő nem hitt Isten létezésében, ezek a találkozások elgondolkodtatják, mi is az igazság.

A főhős életében fontos szerepet játszik a zene és a dicsőítés. QR-kódok segítségével mi is megszólaltathatjuk a történet dallamait, így még inkább beleélhetjük magunkat a főszereplő küzdelmeibe.

Mégis miről szól a könyv?

Joanna Debson élete egy pillanat alatt a feje tetejére áll. Álmában sem gondolta volna, hogy már fiatalon élet és halál között találja magát. Az énekesnő a Mennyet és az Alvilágot megjárva szembesül a ténnyel: jelen világunk hamarosan darabokra hullik…
Patrick M. Walles pontosan tudja, hogy mit akar, és bármire képes azért, hogy a lány az övé legyen. A férfi számára semmi sem szent. Hatalma és pénze által irányítani tudja kettejük játékát, miközben Joannát különös látomásai figyelmeztetik a veszélyre.
A jóképű, de fagyos természetű Brandton Bayer nem is sejti, milyen kockázatot vállal Joanna Debsonnal. A híres bostoni építész megszokott, nyugodt élete felfordul, amint a lány a vállalatánál kezd dolgozni. Joanna különös látomásai egybevágnak élete történéseivel, képtelen elvonatkoztatni a ténytől; a jövő sötét, mégsem kell egyedül szembenéznie vele.