Az elmúlt években Isten Szelleme megújította rajtam azt a terhet, hogy a következő generáció (tinik, fiatalok) felé aktívabban szolgáljunk. Látom, hogy ennek a generációnak nagy szüksége van Krisztusra és olyan fiatalokra, akik képesek megérinteni a barátaikat a Biblia üzenetével és valóságos megoldásokat kínálnak a problémáikra. Ennek jegyében 2011 augusztusában iFeszt (Ifjúsági Fesztivál) rendezvény-sorozatot indítottunk útjára. Fontos cél, hogy a fiatalokat a saját generációjuk elérésére motiváljuk, eszközöket adva kezükbe, tanítva őket a szolgálatra. 

Süveges Imre

Napjainkban

Immáron az ötödik iFeszt rendezvény után – amelyeken keresztül több száz fiatalt értünk el- a sok pozitív visszajelzés, a változások bátorít bennünket, hogy folytassuk ezeket a rendezvényeket.

Ifi-alpha, ifjúsági klubok

Az elmúlt években az országon belül és határon túl számos helyen indítottunk ifjúsági klubokat, ahol a nemzetközileg is elismert ifi-Alpha programot használjuk. Ezeken a klub-foglalkozásokon sok fiatal vesz részt. A tartalmas délutánokon a jó közösségélményen túl a bibliai értékrenddel is megismerkednek. Ez egy jó lehetőség, hogy vidám, barátságos, oldott légkörben beszélgethetnek osztálytársaikkal, barátaikkal a fiatalok.

iFeszt táborok

Az iFeszten és az ifi klubokban részvevő fiatalok és barátaik számára évek óta szervezünk iFeszt ifjúsági táborokat, ahol nyaranta több száz fiatal élvezi a tartalmas, változatos programokat. Lelki pásztorok segítik a fiatalok erkölcsi, szellemi érését.