Minden évben a nyár a táborozások időszaka. Az Omega Hálózatban nagy hagyománya van már ennek, helyi és országos szinten egyaránt. Gyülekezeteink nagy részének van saját közösségi táboruk, változatos programokkal, ahol sok pozitív élményeket szerezhetnek a résztvevők.

Több gyülekezetünk szolgál a településük lakói felé napközis gyermektáborral, amelyek sokak által kedveltek. (Gödöllő, Kál, Zenta stb.) Az elmúlt néhány évben a kaposszekcsői Üdülőtábor fejlesztésünk nagyon előrehaladt az önkéntes munkaerő és pályázatok megnyerése, kivitelezése által. Ebből adódóan az egyre igényesebb táborhelyen, játszóparkban nyáron szinte folyamatos táboroztatás zajlik. Ez a táborhely ad helyet többfajta tábotrnak: iFeszt (ifjúsági tábor), családi táborok, rászoruló gyermekek tábora, gyülekezeti táborok.

Ezen túl minden nyáron megrendezésre kerül 120-150 fővel a Re-GE gyermektábor, ahol színvonalas és tartalmas egy hetet tölthetnek el a gyermekek, így nagy népszerűségnek örvend az új generáció körében. Akik már kinőttek a gyermekkorból, visszajárnak ti-ni segítőként, hogy ki ne maradjanak a buliból. Sok gyermek és fiatal életében voltak ezek az Úrral való találkozásnak meghatározó pontjai! www.regeneracio.com

Erdély vadregényes hegyei között évről évre megrendezésre kerül a nagy sikerű  családi és egy ifjúsági tábor is.

Minden nyáron több száz fő szerez igazi tábori élményeket táborainkban, valamint az Istennel való közösségük is elmélyül.