Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Kalandok és rejtélyek várnak a Királyi táborban!

Idei táborunkban a gyermekeket egy különleges hangulatba invitáljuk, az elveszett frigyláda és más ereklyék nyomába eredünk. Nem lesz kevesebb kalandban részünk, mint Indiana Jonesnak, míg Mózes naplójának részleteit kutatva végigjárjuk

Izráel izgalmas labirintusszerű  útját a sivatagban. Ahogy Izráel is sokat tanult az út során, mi is mindannyian formálódunk és fejlődünk a gyermekekkel együtt a hitünkben és a személyiségünkben. Élménypedagógiai módszereink folyamatosan megújulnak, és követik a gyermekek mai tanulási igényeit. Ha jártatok már nálunk vagy a Kölyök Placcon, akkor a módszerünk és csapatunk jó része nem lesz ismeretlen.

A rejtélyek táborának helyszíne:

Fadd-Dombori

Időpont:

2019. július 15-20.

Jelentkezési határidő: június 02. 

A tábor díja:

3-13 éves gyermekeknek és 13-18 éves tiniknek  34 800 Ft. 

felnőtt munkatársaknak                                            29 800 Ft.
nyaralni vágyó felnőtteknek                                     39 800 Ft.
kisgyermekek: szülői felügyelettel, 3 éves  korig

(amennyiben nem kér külön étkezést)                    15 800 Ft.

A tábordíj tartalmazza a szállást 4-7 ágyas faházakban, napi 4 x-i étkezést, és minden kiképző program költségét. Nem tartalmazza a helyszínre utazást, ezt mindenkinek magának kell megoldania. Az előleg – 15 000 Ft/fő, melyet személyesen vagy átutalva kérünk befizetni. Ez levonásra kerül a helyszínen befizetendő végösszegből.

Bankszámlaszám: OTP 11705998-21275636-00000000

Felnőtt szolgálókat is keresünk a honlapon feltüntetett területekre. Legyél részese vidám, kreatív csapatunknak! Garantáltan felejthetetlen élményben lesz részed a gyerekek között! 🙂 A szolgálócsapatnak felkészítő napot tartunk előreláthatólag június 22-én.

 

Felnőtt korú munkatársak szolgálati területei:

  • Csoportvezetők – kb. 12 fős korosztályos csoportot 2 fő vezet.
  • Egészségügyis – egészségügyi végzettségű, aki egészségügyi problémákban segítséget tud nyújtani.
  • Dekorosok – kézügyességgel rendelkezők, akik előkészítik a terepet és az eszközöket, illetve erről egész héten gondoskodnak.
  • Dicsőítők: hangszeresek, énekesek
  • Férfi támogató szolgálat: a bázis biztonságát, a kiképzések zavartalan lefolyását biztosítják.
  • Technikusok: a megfelelő hangerőről és minőségről gondoskodnak. (A táborvezetés dönt a szolgálók jelentkezésével kapcsolatban, amelyről visszajelzést küldünk.)

Telefonon jelentkezést nem fogadunk el, csak információt adunk.

A továbbiakról minden jelentkezőnek részletes tájékoztatót küldünk. Szívesen veszünk minden adományt! Pénzbeli, felszerelés, élelmiszer (uzsonna, édesség), papír-textiláru, ajándékok, stb. Támogathatod a rászoruló gyermekek táboroztatását is. Az adományokról igazolást tudunk adni. Az 1%-oddal is tudod a munkánkat támogatni. Adószámunk: 18713305-1-13

Tele izgalommal és várakozással a táborvezetői csapat nevében:

Prekopa Erna

További információk:
e-mailben: re-generacio@re-generacio.hu
telefonon: +36 30 475 8982