search
hun /
gyulekezeteink

Süveges Imre és Éva

Tel: 06-30-9798-777, 06-70-703-6822

e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Cím: 7361 Kaposszekcső, Táncsics u. 40.

ISTENTISZTELETEK:

Minden vasárnap d.e. 10.00-tól

Rólunk:

2011 tavaszán kereste meg az Omega Hálózat vezetőjét egy Angliában élő német testvér, és egy magyar munkatársa, hogy van egy táborhely Kaposszekcsőn, ahol egy missziós munka folyt ez idáig. Isten azt a látást adta neki, hogy adja át ezt a munkát egy magyar szervezetnek. Isten vezetésének láttuk, hogy az Omega Hálózat Süveges Imre vezetésével vegye át és vigye tovább az eddig elkezdett munkát.

Azóta elkezdődött egy nagyon aktív gyülekezet építés a helyi testvérekkel. Elindultak a rendszeres istentiszteleti alkalmak. Egy új frissességgel szolgálnak a környezetük felé, ennek gyümölcseként többen megtértek, bemerítkeztek, beépültek a közösségbe és aktív tagjai a gyülekezetnek.

Rendszeresen tartunk alfa-kurzust, ahol a barátkozók megismerhetik a keresztény élet alapjait és a kurzus végére szívükbe fogadják Jézus Krisztust.

Fontosnak tartjuk a fiatal generáció felé való szolgálatot. Egyre több fiatal jön az alkalmakra és fogadja szívébe Jézust, aminek gyümölcsekén megváltozik az életük. Ezért rendszeresen van ifi-klub a helyszínen.

Mivel nyáron gyermek táborokat szervezünk a környékbeli és távolabbi gyermekek számára, fontosnak látjuk a gyerekek felé való szolgálatot. Havonta két alkalommal van gyermek klub ahol a gyermekeket kreatív, játékos módon tanítjuk.

Elhívásunk, hogy minden generációt meg tudjuk érinteni az evangéliummal. Hisszük, amikor a Teremtő Isten belép az életünkbe, gyökeres pozitív változást hoz számunkra.

Mivel mindenki számára nyitott közösség vagyunk, szeretettel látunk mindenkit az alkalmainkon.

rsz_1rsz_szekcso2             rsz_szekcso3