search
hun /
gyulekezeteink

A Zuglói Omega Gyülekezet olyan fiatalok, és kevésbé fiatalok közössége, akiknek éltét a Jézus Krisztussal való találkozás változtatta meg. Miután felismertük, hogy életünk legnagyobb szükségeit csakis Isten képes betölteni, ezért keressük Őt, és megpróbáljuk másoknak is bemutatni. A közösség alapja, és összetartó ereje a Jézusból fakadó szeretet, amit nem csak kapni, de adni is akarunk. Gyülekezetünk közösségi formája az Istentisztelet, ahol együtt zenélünk, énekelünk, imádkozunk, és a Biblia igazságait tanítjuk.

A Biblia egyik alapgondolata az adás, a másokra való odafigyelés a szükségben lévők segítése. Ezért mi is igyekszünk ezt tenni. Társadalmi, és Civil szervezetekkel karöltve igyekszünk elérni a rászorulókat, és a rendelkezésünkre álló eszközökkel segíteni őket. Hisszük, hogy a társadalmunk egyik alappillére a család, ami erős, párkapcsolaton nyugszik. A gyermekeket, és fiatalokat nekik megfelelően tanítjuk, a családokat támogatjuk az időseket tiszteljük, a gyengéket pedig felkaroljuk.

A Gyülekezet pásztora Prekopa István, és Erna.
Elérhetőség:  06704590710
email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Istentisztelet helyszíne: CSEREPESHÁZ Bp. XIV. Ker. Vezér út. 28/b. (Füredi, Vezér út sarok Örs Vezér tértől egy megálló)
Időpont: Vasárnap délelőtt 10.00-tól

Térkép: link
web: http://omegazuglo.hu/