search
hun / eng / rom / ger
heti_batoritas_sav
There are no translations available.

Egy olyan online kiadvány, mely Isten Igéje alapján felépít, bátorít különféle aktuális témákban.

"Sőt buzdítsátok egymást minden egyes napon, amíg tart a ma, hogy a bűn csábítása közületek senkit meg ne keményítsen." Zsid. 3,13.

 

Bátran vállad fel a küldetésedet, mert várnak rád!

Jel. 12, 11;

Legyőzték őt (legyőzve tart, felülkerekedik, erőt vesz felette!) a Bárány vérével és bizonyságtételük (tanúskodás, hitvallás, bizonyíték felmutatás, átadás) igéjével azok, akik nem kímélték életüket mindhalálig. (halálra szántak, odaszántak, elkötelezettek a vérig)

E világnak a fejedelme – aki az embertől lopta el ezt a címet és pozíciót- állandóan szembeszáll, harcol Isten népe ellen és minden mennyből jövő jó ajándékot meg akar rontani.

Jelentős nyomást fejt ki minden generációra, hogy leválasszon a Jézus Krisztussal való közösségről és gátolja előmenetelünket, áldásunk birtokba vételét. Mindent megtesz, hogy ne kerüljünk be küldetésünkbe, illetve kimozdítson, eltompítson mennyei küldetésünk gyakorlásába;

 

Mt. 28, 19-20;  Mennyből kapott, krisztusi küldetésünk tartalma;

Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet, megkeresztelve őket az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek nevében, tanítva őket, hogy megtartsák mindazt, amit én parancsoltam nektek; és íme, én veletek vagyok minden napon a világ végezetéig.”

Ennek a missziós parancsnak a leghatékonyabb módja a személyes bizonyságtétel, hitvallás, tanúskodás, szívből > szívbe, hitből > hitbe!

Ahhoz, hogy e világ fejedelmét legyőzve tartjuk, - mert Jézus Krisztus már legyőzte és lefegyverezte a kereszten - három fontos dolgot említ János apostol;

  • A Bárány vére és annak a szellemi védelmének hit általi igénylése mindenki számára
  • A bizonyságtételünk Igéjével, ami nem más, mint küldetésünk teljesítése, bátor személyes hitvallással és a bizonyítékok felmutatásával való tanúskodás! Mik a bizonyítékok? Amiket Jézus Krisztus cselekedett az életünkben, az Ő természetfölötti csodái!
  • Aki nem kímélték életüket, hanem a küldetésért készen voltak még meghalni is, ahogyan ennek a mártíromságnak sok példáját látjuk az Igében és a történelemben is!

A környezetedben, rokonságodban, barátaid, osztálytársaid, munkatársaid között és akikkel találkozol, kapcsolatba lépsz, esetleg jó ismerősöd, szomszédod várnak valakire aki utat mutat neki, tanácsolja, bátorítja őket.

Hitet, meggyőződést közvetít feléjük ebben az üres világban!

Róm. 8, 19;

Mert a teremtett világ sóvárogva (feszült, intenzív várakozás) várja az Isten fiainak megjelenését.

Amikor hitvalló életet élsz, engedelmeskedsz küldetésednek, nemcsak magadat frissíted fel hitvallásod eredményeképpen és nemcsak a bizonyságodat meghallgatót segíted hitre jutni, hanem e világ fejedelmét, szellemiségét és legyőzöd, illetve legyőzve tartod. Ezáltal a világ szelleme nem tud befolyásolni, lenyomni, eltávolítani Isten szeretetétől.

Tehát minden hívő érdeke küldetésének felvállalása és még az aratók örömében is részesülhetünk! Nagyszerű segédanyag a személyes bizonyságtételben;

az Igazság fényében című evangelizációs előadássorozat kiadványunk.

Ez már bizonyított, sokan megtértek már az ott rögzített felkent előadások útmutatásán keresztül! Megrendelhető irodánkban.

 

Kívánom, hogy ragad meg küldetésedet és ültesd át a gyakorlatba és hitvallásod által magad is felüdülsz és megújulsz a Szent Szellem kenetében. Továbbá bizonyságok felhői fognak keletkezni és kísérni küldetésedben!

Rád is szüksége van Istennek, hogy mindenki hallja az üdvösség jó hírét!

 

Szeretettel üdvözöllek,

Süveges Imre

Apostoli szolgáló

 

Tudj meg erről a témáról többet és szerezz friss inspirációt Isten Igéjéből, meghallgatva és hit által befogadva ezt a tanítást!

Süveges Imre - A személyes bizonyságtétel ereje

http://www.omegagyulekezetek.hu/tanitasokk/000021%20si_a_szemelyes_bizonysagtetel_ereje.mp3

 

Figyelmedbe ajánlom még ebben a témában:

Süveges Imre - Isten szíve fáj, legyél te is küldött…

https://www.youtube.com/watch?v=JK3m3Q4A0c4

 

Legyen ez a dicséret bátorítás és felemelésére a lelkednek, szellemednek:

Michael W. Smith - Healing rain

https://drive.google.com/file/d/0B_tJ2iGFMLV2V0FMWWRXM1BlN2s/view?pli=1 

 

Heti imakérés:

Imádkozzunk, hogy a Szent Szellem mozgósítsa a gyülekezetek testvériségét a személyes bizonyságtételre, hitvallásra és ezen túl Isten adjon aratást minden gyülekezetnek!

 

Várjuk visszajelzéseiteket, bizonyságaitokat amennyiben áldást jelentett a Heti Bátorítás kiadványunk. Amennyiben Isten cselekedett életetekben ezen keresztül is, jelezzétek felénk, hogy bennünket is tovább inspiráljon erre a szolgálatra!

Szívesen veszünk minden adományt, hiszen szolgálatunk hátterét önkéntes adományokból biztosítjuk!

Omega Hálózat Egyesület. K&H Bank: 10401921-50526650-80751000