search
hun /

KŐTELEKI ÉPÜLETÜNK

Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a budapesti gyülekezetek és a gödöllői gyülekezet adományaiból sikerült egy felújítandó ingatlant vásárolni a kőteleki gyülekezet részére. Elsősorban Istennek adunk hálát ezért, de minden testvéri segítséget, adakozást és imát köszönünk!

kotelek

A következő fázisban elkezdjük az ingatlan felújítását. Első ütemben az istentiszteletre alkalmas terem kialakítására kerül sor, a második ütemben a vizesblokk-fürdőszoba lesz kivitelezve, a harmadik ütemben pedig a nyílászárók cseréje, és egyéb korszerűsítések fognak megtörténni.

Ezeknek a céloknak a megvalósításához kérünk segítséget az Omega Hálózat gyülekezeteitől, és magánszemélyektől egyaránt. A kivitelezést nem fogja terhelni munkadíj, mert ezt a helyi gyülekezet és a hevesi gyülekezet tagjai fogják elvégezni, akik jártasak az építőipari munkákban. Az anyagköltségekre viszont szükség van pénzügyi fedezetre.

Örömmel veszünk minden pénzbeli felajánlást és minden építőipari anyagot: csempét, járólapot, szanitereket, nyílászárókat, festéket, stb.

 

Köszönjük, hogy gondoltok a nehezebb anyagi körülmények között élő testvérekre.

Az Úr áldjon Benneteket!

Kovács Péter pásztor, Óbudai gyülekezet